Meldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Blå

14.95 kr.

& gratis fragt

Meldgaard – GP Gusto skål 350ml er en let og stilfuld mad/vandskål lavet af genanvendelig plast i en lækker blå farve. Skålen er robust og stødafvisende, hvilket gør den ideel til at holde dit kæledyrs mad og vand frisk og sikkert. Skålen har et smart design og er let at rengøre. Den er også perfekt til at tage med på rejser, så dit kæledyr aldrig går glip af et måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201416223973 Kategori:

Meldgaard GP Gusto skål i genanvendelig plast er den perfekte skål til hunde. Denne skål har en 350 ml kapacitet og er lavet af kraftig og robust plast, som er nem at rengøre. Den har en stilfuld blå farve, der vil passe ind i ethvert miljø. Skålen er specielt designet til at give din hund en god og sikker måde at få mad og drikkevarer på. Den har en indbygget båndskål, som gør det let at fylde skålen op. Denne skål er perfekt til hunde, der har brug for en god måde at få mad på og kan bruges til alle typer skåle, herunder mad og drikkevarer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål BlåMeldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Blå
14.95 kr.

Tilføj til kurv