Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Struds 165 gr

29.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft er en smagfuld og nærende gluten- og kornfri snack til hunde. Den er fremstillet ud fra de bedste ingredienser og består af 165 g. af Struds-rester. Produktet er beriget med kvalitetsfoder, som indeholder letfordøjelige proteiner og aminosyrer, der er vigtige for at støtte hundens sundhed. Den er lavet med et let og blødt konsistens, som gør den let at tygge og fordøje. Det er et perfekt mellemmåltid eller godbid til hunden.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201522822361 Kategori:

Meldgaard Frigera Semi-Moist Soft er en gluten- og kornfri hundekost, der er specielt egnet til hunde, der lider af allergi. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser som fjerkræ, laks, kartofler og æg, der giver en rig smagsoplevelse til din hund. Strudsen indeholder 165 gram og er fuld af næringsstoffer, som er særligt gavnlige for hundens sundhed. De semi-bløde konsistens gør det let at tygge og fordøje, og det er let at administrere til hunden. Produktet er uden tilsat smag, farve og konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at du giver din hund en sund og nærende kost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Struds 165 gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Struds 165 grMeldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Struds 165 gr
29.00 kr.

Tilføj til kurv