,

Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam 165 gr

29.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam er et sundt og nærende hundemad, der er lavet af kvalitetsingredienser uden gluten og korn. Det er let fordøjeligt og indeholder 165 gram lam som den primære ingrediens. Det er et godt alternativ til konventionelle hundemad, og det hjælper med at opretholde en sund tarm og fordøjelse. Det er lavet i Danmark og er fuld af næringsstoffer, der kan være fordelagtige for din hunds sundhed.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200824396049 Kategorier: ,

Meldgaard’s Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam 165 gr er det perfekte fodertilskud til din hund. Det er lavet af frisk, naturlig lam, og det er helt fri for gluten og korn, som mange hunde har allergier overfor. Det har en blød, semi-fugtig konsistens, som gør det let for din hund at tygge og synke. Det har et højt næringsindhold og er rig på proteiner, der hjælper med at styrke din hunds immunforsvar og forbedre dens hud og pels. Det indeholder også naturlige vitaminer og mineraler, der hjælper med at støtte din hunds sundhed. Dette produkt er et must-have for alle hunde-ejere, der ønsker at give deres hund den bedste foder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam 165 gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam 165 grMeldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Lam 165 gr
29.00 kr.

Tilføj til kurv