Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Laks 165 gr

29.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri Laks er en lækker og nærende snack til din hund. Den er lavet af økologisk laks, en god kilde til protein og sunde fedtsyrer. Den er gluten- og kornfri, hvilket gør den velegnet til hunde med sensitiv mave. Den er lavet af naturlige ingredienser og har en saftig og lækker konsistens, som din hund vil elske. Den er let at dele i små stykker og er perfekt som belønning til din hund eller som en godbid. Den indeholder 165 gram.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200452980876 Kategori:

Meldgaard Frigera Semi-Moist Soft Laks er et sundt og nærende tørfoder specielt til hunde. Det er fremstillet af laks, som er rig på omega-3 fedtsyrer og næringsstoffer som protein, vitaminer og mineraler. Det er helt gluten- og kornfri, så det er ideelt for hunde, der lider af fødevareallergier. Foderet er af høj kvalitet og er letfordøjeligt, så det giver en god mæthed. Det er også tilsat probiotika, som hjælper med at styrke tarmfloraen hos hunde. Det er let at forberede, da det er semi-blødt, så det er let at lave en god, konsistens, som hunden kan spise med glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Laks 165 gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Laks 165 grMeldgaard – Frigera Semi-Moist Soft Gluten- og kornfri, Laks 165 gr
29.00 kr.

Tilføj til kurv