Indkald: Lege som styrker dit indkald – del 2

Hej alle sammen

I dag forsætter vores føljeton omkring temaet “Indkald”. Tryk HER for at komme ind på siden “Indkald”. Dette er del 2. Læs del 1 HER.

Som følge af del 1, så har du måske allerede valgt et indkaldsord? 

Uanset om du har, kan du sagtens drage nytte af del 2, da der findes mange måder man kan forstærke sit indkald på, også gennem sjove små lege med hunden. De er med til at få din hund til at forbinde det at løbe imod dig, eller sammen med dig, med sjov og ros.

Man kan sagtens have et indkald som begge ens hunde lystrer

At lege ting ind hos din hund, er altid en god ide, og uanset hvad legen går ud på og dens formål – så vil det altid styrke din relation med din hund at lege med den. De fleste hunde elsker nemlig at lege! Hunde elsker nødvendigvis ikke de samme slags lege, og derfor vil vi introducere jer til tre forskellige lege som betegnes som indkaldsforstærkende.

Vi har lavet en video som viser disse tre lege, og så har vi skrevet et indlæg omkring det at anvende lege til at styrke dit indkald, og hvorfor det er godt – samt do´s and dont´s.

Tryk HER, hvis du vil se videoen med de indkaldsforstærkende lege og tryk HER, hvis du vil læse mere om indkaldsforstærkende lege.

Udover selve øvelsen kan være ren leg for hunden, så kan man også bruge legetøj til at belønne hunden med

Det primære ved disse lege er, at du forstærker hundens glæde ved selve tilbageløbet mod dig. Desto mere du kan forstærke hundens lyst til at løbe tilbage mod dig, desto bedre bliver dit indkald.

Del 3 vedørende temaet “Indkald” vil omhandle selve det at få fingrene i hunden – hvad enten det er halsbånd eller sele. Ikke alle hunde er vilde med den bevægelse, og nogle hunde har sågar lært at tage belønningen for at komme og så skynde sig væk, før du får fat i deres halsbånd eller sele. Følg med herinde på bloggen, hvor del 3 vil blive offentliggjort.

Vi håber dette kan være med til at sætte gang i træningen af et succesfuldt indkald hos din hund!

 

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu