Kontakt i forstyrrende miljøer: Min hund kan derhjemme! Del 1

Hej alle sammen!

I dag tager vi fat i et nyt tema – kontakt i forstyrrende miljøer. Dette tema kommer til at handle om, hvorfor en god kontakt til ens hund er så vigtig, hvilke øvelser du kan anvende for at opbygge en god kontakt med din hund samt et forslag til en træningsplan til, hvor du kan gå hen over øve kontakt med din hund i forstyrrende miljøer.

Det som dagens blogindlæg skal handle om er den måske mest brugte sætning, som vi alle hundeejere enten har sagt højt eller tænkt: ”Men min hund kan godt derhjemme!”. Som du kan læse inde under siden ”Kontakt” så er der skrevet en artikel som netop behandler dette emne om, hvorfor du som hundeejer oplever en stor forskel på, hvad din hund kan derhjemme og hvad den kan uden for hjemmet. 

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur cavalier king charles tricolor påklædning regntøj træningsvest hundejakke

Samtidig bliver der givet bud på, hvad du kan træne med din hund, så du ikke så tit står i de situationer, hvor du bliver frustreret over, at den lige pludselig ikke kan ude i andre omgivelser. Læs den HER.

 

Uanset hvad – så er du aldrig alene med frustrationen over, at tingene ikke går helt som planlagt og øvet, når tingene gælder. Bare tag og se denne video, som vi har lagt op inde på vores side ”Koncentrationsbesvær”.

Til næste blogindlæg tager vi fat i selve udførelsen af kontaktøvelserne, hvor vi især har fokus på ”Jesus-øvelsen”, ”Return to sender” og ”Spontan kontakt”.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HERog vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu