Julekalender: Første afsnit

Glædelig jul!

Så er det endelig jul, og udover, at det er tiden med julegaver og ekstra god mad, så er det også en periode, hvor det for mange mennesker er svært at få trænet med hunden. Dels er det vådt, koldt og mørkt udenfor, hvilket gør man selv eller måske ens hund ikke er ellevild for at træne udenfor. Hvad gør man så? 

Det har Zara her fra Voreshund (Zara har også Hundeliv på FB) og Dansk Kennel Klub (DKK) forsøgt at sætte lidt fokus på med en julekalender, hvor Zara viser sjove, brugbare og vintervenlige tricks, som du kan træne med din hund indenfor. Hver dag uploades et nyt trick på DKKs Facebook side (se den HER). Hver søndag igennem December vil vi linke til de foreudgående juleafsnit, og så vil vi linke til, hvor på hjemmesiden du kan finde indlæringsartiklerne- og videoerne.

Den allerførste låge i julekalenderen er Struds. Du kan se det inde på DKKs facebook side, HER, og du kan læse mere om selve tricket HER.

Vi håber, at I tager godt imod dette tiltag og vil følge med. Hold godt øje med vores Facebook-side, hvor vi linker løbende!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER ogvores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu