Imazo – Piss Off Naturell 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne

79.00 kr.

& gratis fragt

Imazo Piss Off Naturell 750ml Spray er et miljøvenligt produkt til fjernelse af dyreurin lugt og pletter. Den er baseret på naturlige ingredienser og har en stærk formel, der effektivt fjerner lugt og pletter, uden at skade miljøet eller dit kæledyrs helbred. Det er nemt at anvende, og dette produkt er også velegnet til at fjerne pletter fra tekstiler. Sprayen har en behagelig aroma, der efterlader dit hjem frisk og ren.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200982432973 Kategori:

Imazo Piss Off Naturell 750ml er et naturligt sprayprodukt, der hjælper med at fjerne lugt og pletter fra dyreurin. Det er let at bruge og har naturlige ingredienser, der er effektive til at fjerne lugt og pletter. Det kan anvendes på træ, beton, fliser og andre overflader og er 100% biologisk nedbrydeligt. Det er velegnet til alle typer hunde og andet kæledyr og er sikkert at bruge, selv i nærheden af levende planter. Sprayen har en frisk, naturlig duft og skader ikke huset eller dit kæledyrs hud. Det er et must-have produkt til hundeejere, der ønsker et effektivt middel til at fjerne lugt og pletter fra deres kæledyrs urin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Piss Off Naturell 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Piss Off Naturell 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejneImazo – Piss Off Naturell 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne
79.00 kr.

Tilføj til kurv