Imazo – Piss Off Lavendel 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne

79.00 kr.

& gratis fragt

Imazo Piss Off Lavendel 750ml er en spray, der er udviklet til at fjerne dyreurin og lugt fra overflader. Den er fremstillet af naturlige ingredienser som lavendelolie, æteriske olier, glycerin og citronsyre. Sprayen er miljøvenlig og effektiv til at fjerne ubehagelige lugte fra dyreurin og andre pletter. Det er let at bruge og efterlader en frisk og ren duft af lavendel. Sprayen kan bruges på alle overflader, herunder på tæpper, møbler, gulve og andre steder, hvor der er behov for at fjerne lugte og pletter fra dyreurin.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202019834948 Kategori:

Imazo – Piss Off Lavendel 750ml er et revolutionerende produkt, der sikrer optimalt hygiejne og fjerner ubehagelige lugte. Det er en effektiv spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin.

Produktet er baseret på naturlige ingredienser, der er udvundet af lavendel og ekstrakt af citronsyre, som hjælper med at reducere urin lugt og pletter. Det indeholder ikke skadelige kemikalier, der kan skade miljøet eller dit kæledyr.

Sprayen er let at anvende og kan bruges på alle overflader som sofaer, tæpper, gardiner og gulve. Det er også velegnet til at fjerne ubehagelige lugte i f.eks. kattebakken.

Produktet er let at opbevare og har en lang holdbarhed. Det har en behagelig, naturlig duft af lavendel, som er kendt for sine beroligende egenskaber.

Imazo – Piss Off Lavendel 750ml er det perfekte produkt, hvis du ønsker en naturlig og effektiv måde at fjerne ubehagelig lugt og pletter fra dyreurin. Det er et must for alle hundeejere!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Piss Off Lavendel 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Piss Off Lavendel 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejneImazo – Piss Off Lavendel 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne
79.00 kr.

Tilføj til kurv