Imazo – Piss Off Citrus 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne

79.00 kr.

& gratis fragt

Imazo Piss Off Citrus 750ml er en effektiv spray til fjernelse af lugt og pletter fra dyreurin. Denne spray indeholder citronsyre, som hjælper med at fjerne ubehagelig lugt og pletter fra overflader som gulve, møbler og tæpper. Det er sikkert at bruge, og den er fri for skadelige kemikalier. Det er ideelt til at opretholde et rent og hygiejnisk miljø omkring dit kæledyr.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200867644725 Kategori:

Imazo Piss Off Citrus 750ml er et effektivt lugt- og pletfjernelse spray, der er specielt formuleret til at bekæmpe dyreurin lugt og pletter. Det er en unik formel, der bruger citrus ekstrakter for at effektivt neutraliserer urinsyre og eliminere lugten. Det er sikkert at bruge omkring både husdyr og børn, da produktet ikke indeholder skadelige kemikalier eller giftige ingredienser. Det er skabt med en unik formel, der er skånsom mod tekstiler og overflader, herunder træ, flisegulve og møbler. Imazo Piss Off Citrus 750ml fjerner ikke kun lugt og pletter, men beskytter også mod gentagne urinforureninger og giver en forfriskende duft. Det er et vidunderligt produkt til alle hundeejere, der ønsker at fjerne lugt og pletter og beskytte deres hjem mod gentagne urinforureninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Piss Off Citrus 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Piss Off Citrus 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejneImazo – Piss Off Citrus 750ml, Spray til lugt- og pletfjernelse af dyreurin hygiejne
79.00 kr.

Tilføj til kurv