Imazo – Pawise Godbidsbold i Ass. farver, 5 cm katte / hundelegetøj

20.00 kr.

& gratis fragt

Imazo Pawise Godbidsbold er et sjovt og dekorativt hundelegetøj i ass. farver. Den er designet til at stimulere dit kæledyrs sanser og har en glat finish, som gør den behagelig at lege med. Den er også designet til at holde godbidder, så du kan let belønne din hund, mens du leger. Den er 5 cm i diameter og lavet af slidstærkt materiale, så den kan holde til at blive sparket, kastet og leget med.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200317615243 Kategori:

Imazo – Pawise Godbidsbold er et spændende og farverigt hundelegetøj, der sikrer timer med sjov og leg for din hund. Denne godbidbold måler 5 cm og er lavet af et holdbart materiale, der er designet til at modstå selv de mest energiske hunde. Bolden er i et assortiment af farver, hvilket gør det nemmere for din hund at finde den, selv når den er skjult. Den er også designet med små huller, så du kan fylde den med godbidder eller kødben, så din hund får en ekstra sjov oplevelse. Denne Pawise Godbidsbold er det perfekte legetøj til din hund og vil sikre timer med leg, sjov og motion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Pawise Godbidsbold i Ass. farver, 5 cm katte / hundelegetøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Pawise Godbidsbold i Ass. farver, 5 cm katte / hundelegetøjImazo – Pawise Godbidsbold i Ass. farver, 5 cm katte / hundelegetøj
20.00 kr.

Tilføj til kurv