, ,

Imazo – Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj Hundelegetøj ass. farver

69.00 kr.

& gratis fragt

Imazo Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj er et sjovt og underholdende hundelegetøj, der er blevet designet særligt til hvalpe. Det har to bolde, der er forbundet med en stærk nylonrem, der gør det nemt for hunden at bære og lege med. Det kommer i forskellige farver og er lavet af slidstærke materialer, der sikrer, at det kan holde til selv den mest krævende leg. Det er sjovt for hunden og vil give dem timer med sjov og udfordringer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201179607067 Kategorier: , ,

Imazo Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj er et sjovt og interaktivt legetøj til hunde. Det er lavet af slidstærkt materiale og har to bolde, der er forbundet af en stærk nylonrem. Den ene bold er lavet af skinnende stof, som er behagelig for hunde at bide på og den anden er fyldt med fyldstof og en klon af en gås. Denne bold er udformet til at være en sjov og interessant legetøj, der er sjovt og udfordrende for hunde at lege med. Det kommer i ass. farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din hunds personlighed. Dette er et fremragende legetøj, der vil holde din hunds interesse og sætte gang i en masse sjove lege.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj Hundelegetøj ass. farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj Hundelegetøj ass. farverImazo – Kong Wubba Puppy Hvalpelegetøj Hundelegetøj ass. farver
69.00 kr.

Tilføj til kurv