Imazo – Kong Bambus Snackbold Ø12cm

124.95 kr.

& gratis fragt

Imazo Kong Bambus Snackbold er den perfekte snackbold til hunde. Den er lavet af bambus, hvilket gør den meget stærk og holdbar. Den er udstyret med en kontrolleret åbning, hvilket gør det nemt for din hund at få adgang til snacks. Den er 12 cm i diameter og er derfor perfekt til mindre og mellemstore hunde. Den har en blød glat overflade, som gør det behageligt at bide og tygge på. Den er også let at rengøre.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200614408251 Kategori:

Imazo Kong Bambus Snackbold Ø12cm er en godbid som er lavet specielt til din hund. Den er lavet af bambus og har en diameter på 12 cm. Den er let at holde og har et klart design som gør at din hund nemt kan se og få fat i den.

Inde i bolden er der små huller som gør at du kan putte forskellige godbidder ind i bolden. Dette vil skabe en ekstra spændende oplevelse for din hund, da de vil få udfordringer og nye måder at få deres godbidder på. Bolden er beregnet til mediumstore hunde og vil holde dem underholdt i timevis.

Denne bold er en god måde at give din hund motion og underholdning på samme tid, da det kræver at de skal rulle bolden rundt for at få godbidderne. Dette er ideelt hvis du ønsker at holde din hund aktiv og give dem en godbid uden at skulle give dem det hele på én gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Kong Bambus Snackbold Ø12cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Kong Bambus Snackbold Ø12cmImazo – Kong Bambus Snackbold Ø12cm
124.95 kr.

Tilføj til kurv