,

Imazo – Kong airdog squeaker tenisbolde 3pak 7cm hundelegetøj

49.95 kr.

& gratis fragt

Imazo – Kong Airdog Squeaker Tennisbolde 3pak er det perfekte hundelegetøj til enhver hund. Disse tennisbolde er perfekte til at give din hund noget sjovt og spændende at lege med. De er fremstillet af de mest holdbare materialer og er designet til at være sjovt, holdbart og engagerende. De er 7 cm store, hvilket gør dem perfekte til hunde af alle størrelser og aldre. De kommer med en lyd, som vil holde din hunds interesse på toppen, og de er lette at kaste og fange. Disse tennisbolde er ideelle til at engagere og underholde din hund og give dem en masse sjov og spænding.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200653891880 Kategorier: ,

Imazo Kong airdog squeaker tenisbolde er det perfekte hundelegetøj, der vil bringe masser af sjov til din hund. Disse 3 pak 7 cm. bolde er lavet af kvalitetssikret gummi, der ikke blot er stærk og holdbar, men også miljøvenlig. Den lækre lyd, når bolden klemmer, vil forhøje spiloplevelsen, og de forskellige farver vil fange din hunds opmærksomhed. Disse bolde er nemme at kaste og indeholder en sjov squeaker, der vil holde din hund underholdt. Disse bolde er også perfekte til at træne hunden og stimulere dens sind med forskellige spil. Imazo Kong airdog squeaker tenisbolde er et must-have hundelegetøj for enhver hundeejer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Kong airdog squeaker tenisbolde 3pak 7cm hundelegetøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Kong airdog squeaker tenisbolde 3pak 7cm hundelegetøjImazo – Kong airdog squeaker tenisbolde 3pak 7cm hundelegetøj
49.95 kr.

Tilføj til kurv