,

Imazo – Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g Gnavergodbidder

25.00 kr.

& gratis fragt

Imazo – Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g Gnavergodbidder er en sund og velsmagende godbid til hunde. Den er 100% kornfri og indeholder kun naturlige ingredienser, som mælkebøtte, æggehvide og kartoffel. Disse yummy drops er et godt valg for hunde med følsomme maver og er beriget med vitaminer, mineraler og antioxidanter. De er også frit for kunstige sødestoffer og konserveringsmidler, så du kan føle dig godt tilpas med at give dem til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201461139653 Kategorier: ,

Imazo Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g er de perfekte gnavergodbidder til din hund. Disse små godbidder er lavet af kornfri mælkebøtte og er et sundt og nærende valg for din hund. De er fremstillet uden tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at din hund får et sundt og nærende mellemmåltid. De er lette at tygge og smager fantastisk. De er lavet af naturlige ingredienser og er en god måde at belønne din hund med noget lækkert og nærende. Imazo Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g er den perfekte snack til din hund og et must-have til enhver hundeejer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Imazo – Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g Gnavergodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Imazo - Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g GnavergodbidderImazo – Jr Farm Kornfri Drops Mælkebøtte 140g Gnavergodbidder
25.00 kr.

Tilføj til kurv