UDSTYR

Hunden er menneskets bedste ven, og de fleste hundeejere vil derfor have det bedste af det bedste når det kommer til udstyr til deres hund. Markedet for hundeudstyr er enormt! Så det kan som forbruger være svært at finde ud af hvad og hvilket man skal bruge sine penge på. Her på siden vil vi forsøge at hjælpe dig med det gennem artikler der omhandler alt fra valg af sele, til hundesnore, til kurve, plejeprodukter m.m.

Det kan virke overvældende når man f.eks. skal vælge sele til sin hund fordi udvalget er så stort – og hvad er forskellen på t-seler, y-seler og h-seler? Det der er med seler er, at der desværre ikke er én type der universalt virker optimalt til alle hunde. Derfor er det vigtigt at vi som ejere ved hvad vi skal se på når vi skal finde en ny sele til vores hund. Her kræver det bl.a. at man ved hvad man vil bruge selen til og kender lidt til sin hunds fysiologi, da det er vigtigt at en sele ikke hæmmer f.eks. albueled.

Ud over sele vil vi her på bloggen ligeledes berøre alt fra halsbånd, dækkeren, kurve, bure samt plejeprodukter. Her vil du således kunne samle inspiration, samt danne dig nyttig viden om alle typer udstyr.

Når man taler om pleje produkter til hunde indebærer dette alt fra tandpleje, neglepleje, pelspleje osv. For at dette bliver til en behagelig oplevelse for både dig og din hund er det vigtigt dette indlæres på en positiv måde. Med de rigtige træningsmetoder i baglommen vil negleklip kunne gå fra at være en leg frem for et slagsmål. Alt dette og meget mere vil du kunne læse om her.

Her på VoresHund.dk vil der løbende komme opslag op om, hvordan du kan udvælge og bruge forskelligt udstyr til din hund.  God læselyst, og såfremt du har nogle ønsker til emner der ikke er taget op, så kontakt endelig Voreshund, og der vil blive kigget på det.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur Hund udstyr hundesnor hunde halsbånd gåtur matchende udstyr paracord

Find også Vores Hund her: