Hvalp

Her på siden vil du kunne finde inspiration til, hvilke overvejelser du skal gøre dig i forhold til købet af din dine nye hundehvalp, socialisering af hvalpen, og hvordan griber du hvalpetræningen bedst mulig an.

Ved anskaffelse af din fremtidige hundehvalp, er der mange ting at tage stilling til. Alt efter hvilken dagligdag du kan tilbyde din hund, så er det smart at overveje, om du ønsker hund fra en kennel, stueopdræt eller indkøb af hund fra udlandet. Alle disse typer opdræt har fordele og ulemper som skal tages med i overvejelserne.

Når du har fået din nye hundehvalp hjem, så er det vigtigt, at du overvejer, hvordan socialiseringen af din hvalpen skal foregå. Alt dette afhænger f.eks. af, hvilken type personlighed din nye hund har, og hvilke muligheder du har for socialisering. Alle disse overvejelser vil du kunne finde inspiration til her på siden.

Lige så snart du får din hundehvalp hjem, så vil træningen af den begynde. Al opdragelse er træning inkl. at kunne sove igennem om natten, holde sig renlig indenfor og være alene hjemme. Men udover den daglige opdragelse, hvordan vil du så gribe træning af sit, dæk, komme, når der bliver kaldt an, og hvor finder du den rette træningsform og det rigtige træningssted til dig og din hvalp.

Al dette kan du få inspiration og input til her på siden. God læselyst, og såfremt du har nogle ønsker til emner der ikke er taget op, så kontakt endelig Voreshund, og vi vil blive kigget på det.

Find også Vores Hund her: