HUND

Her kan du finde alt der mere direkte vedrører hunden i sin bedste alder, samt den nye hvalp og den gamle hund. Det kan være viden om foder, fakta om hundesport, anmeldelser af udstyr eller inspiration til træning. 

Belønning

Hvad vil belønning sige, hvordan belønner man sin hund bedst og hvorfor er det vigtigt? Legetøj, godbidder og meget mere. 

Foder

Lidt hjælp til at navigere i foderjunglen: Raw food, skånekost, vådfoder, tørfoder, slankefoder. Hvordan gennemskuer man for eksempel hvad et godt foder er? 

Hundesport

Hvad kan man lave med sin hund og hvor? Intruktion til forskellige træningstyper og hundesportsgrene. 

Hvalp

Hvordan klarer man den første tid med hvalpen. Hvad er vigtigt at prioritere i den første tid og hvornår kan hvalpen starte med at lære.

Senior

Hvordan tager man bedst hensyn til den gamle hund. Er der noget særligt man skal være opmærksom på og hvad kan man lave med sin seniorhund.

Vores Hund Hund Bordercollie blå bluemerle træning tricks hands up hundetræning hunde træning

Træning

Masser af træningsvideoer og øvelser at hente inspration fra. 

udstyr

Hvilken sele skal man vælge til sin hund, og hvornår er et dækken en god ide? Tips til det gode udstyr og anmeldelser af produkter.

Voreshund Vores Hund Hunde udstyr hundeudstyr hundebørste hunde halsbånd hundehalsbånd hundeposer hundelorteposer lorteposer

Stress

Hvad er stress hos hunden og er det altid en dårlig ting? Hvordan kan man arbejde med stressen og hvad kan man reducere den?

Find også Vores Hund her: