Hund og familie

Måske I allerede har en hund, skal tage beslutningen om at få en hund eller I går og venter i spænding på at jeres hvalp er klar til at komme med jer hjem? Uanset hvor I processen I befinder jer, så er fokus på denne side inspiration og råd til, hvordan dagligdagen med hund i familien kan foregå, og især, hvis der er børn involveret.  

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur Hund og familie hund og børn barn brun labrador cavalier king charles spaniel hund og shelter natur

Såfremt der er et ønske fra barnet eller børnene om, at de gerne vil deltage i nogle aktiviteter med hunden – det kan være alt fra fodring, gåture, grooming eller hundetræning – så vil fordele og ulemper samt forslag til disse aktiviteter blive diskuteret her på siden.

Måske I står I den situation, at I venter barn og er i tvivl om, hvordan I skal introducere jeres hund til jeres nyfødte på den bedst mulige måde? Alt dette afhænger af, hvilken hund I har, men vi vil her forsøge at komme med input og forslag til, hvordan introduktionen til den nye hverdag med spædbørn og hund kan gribes an. Måske I har større børn og mangler gode forslag til hvilke regler og grænser der kan sættes, som både børnene og hunden kan forstå. Dette vil vi også forsøge at berøre, så du får ideer til, hvordan du skaber et sted til din hund, hvor den kan være i helle og få fred fra familiens børn, samt gode råd til guidelines for hvordan børn og hund omgås på en fornuftig måde.

Find også Vores Hund her: