Kong Classic

Forberedelsestid – 5 minutter (+ 12 timer i fryseren)

Kapacitet –En hel portion.

Kong Classic er en fantastisk aktivering til hunden. Den er god, når hunden er alene hjemme, men også en god ting på dage, hvor overskuddet bare er lavt. Denne form for aktivering kan bruges på mange forskellige måder. I denne artikel kommer bare et par ideer til, hvordan du kan benytte Kong Classic.

Kong Classic findes i seks forskellige størrelser og fire forskellige typer. Men ens for dem alle er, at det er en plastik beholder, hvor der er et hul, hvor man kan putte mad i. Alt efter hvordan man bruger Kong Classic er der mere eller mindre aktivering i den. Kong skriver selv på deres hjemmesiden, at denne aktiveringsform er god til hunde der keder sig, den er god til hvalpe der er ved at få tænder (der findes en hvalpeudgave), den er god til burtræning, alene hjemme problemer, og hvis man har problemer med, at hunden tygger i uønsket ting.

Man kan købe noget paste, der er beregnet til at putte i, også kan hundene slikke det ud. Men man kan også sagtens undgå det dyre produkt og lave dem med forskellige variationer.

Man kan sagtens bruge hundens eget foder i Kong Classic. Man kan lægge foderet i blød og hælde dem ned i, når de er blevet opløst lidt. Derefter kan man smide Kong Classic i fryseren og give hunden den, når den er helt frossen. På den måde skal hunden virkelig arbejde for at få maden ud, for den skal ligge og slikke til maden er tøet op, så der er lang tids aktivering.

En anden måde man kan bruge hundens normale foder på i Kong Classic er ved at hælde foderet i og derefter lukke hullet med et lag leverpostej eller vådfoder. Her er der ikke så lang tid aktivering, som når det er hele foderet der er frossen, men det tager alligevel hunden lidt at arbejde sig ind til foderet.

En tredje måde at bruge Kong Classic på er at fylde den med vådfoder også ligge den i fryseren. Her er der lang tids aktivering. Men husk at trække hele den portion mad fra hundens normale kost.

Kong Classic kan helt sikkert anbefales at anskaffe sig, for der er mange timers aktivering i den, den giver dog ikke hunden vildt meget hjernegymnastik, men den aktiverer hunden.

Læs mere om Kong Classic på Kongs egen hjemmeside HER

Find også Vores Hund her: