Flaskestativ

Forberedelsestid – 1-3 minutter

Kapacitet – en hel portion mad

Man kan bygge et flaskestativ, det er et træstativ med 2-3 flasker med hul i, der hænger på pind. Hunden skal daske til flaskerne, så flaskerne drejer rundt, og så vil maden falde ud.

Det kan være svært for nogle hunde, både fordi de synes, det kan være farligt, når flaskerne bevæger sig, men også bare det at regne ud, hvordan man får flaskerne til at dreje rundt. Hvis man står i den situation at hunden ikke kan finde ud af det, så hav tålmodighed og lad hunden nærme sig stille og roligt. Beløn hunden tæt på flaskerne, hver gang hunden kommer tæt på eller rører flaskerne.

Det er ikke en ideel aktivering til hunden, når den er alene, for der er en stor ulempe ved stativet, og det er, at det kan vælte. Så man skal være i nærheden, så man kan stille stativet op.

Men når det er sagt, er det vildt sjovt, og hunden skal bruge sit hoved rigtig meget, derfor er det en effektiv aktivering, som hunden kan blive godt stimuleret af. Derudover er der også den fordel, at der ikke er meget oprydning ved det.

Find også Vores Hund her: