Trixie Move2win

Forberedelsestid – 2-3 minutter

Kapacitet – en håndfuld foder

Dog activity er en serie af aktivitetsspil fra Trixie. På de forskellige trixie-spil er der angivet et level fra 1-3, og de udfordrer din hunds evne til at tænke selv. Move2Win er en del af denne serie, og det har level 3. Det vil sige, det er i den svære ende. Spillet er en stor firkant, hvori der er seks skuffer, og to brikker. Fire af skufferne skal skubbes ud med et håndtag, som hunden skal rykke frem og tilbage. De to brikker sidder ned i de to sidste skuffer og skal løftes op før, hunden kan trække dem ud ved hjælp af snore, der er bundet i.

Det er et super sjovt spil, hvor der er meget aktiveringstid i. Det er et spil hunden godt ville kunne underholde sig selv med, og der behøver ikke nødvendigvis at være opsyn med hunden når den har regnet spillet ud, medmindre hunden er meget destruktiv. Selvom hunden finder fidusen i spillet, vil den stadig skulle bruge tid på at tømme spillet for godbidder. Spillet er helt klart værd at investere i, men det er fint, hvis man har flere hunden kan veksle imellem.

Spillet kan godt have tendens til at glide lidt rundt på gulvet, men man kan enten stille det på en dørmåtte eller sætte gummidutter under det. Der er lidt oprydning ved spillet, fordi hunden kan sagtens få spredt skufferne ,og brikkerne ud under møbler og på gulvet.

Find også Vores Hund her: