Trixie memory trainer

Forberedelsestid – 1-3 min

Kapacitet – En hel portion mad

Trixi activity – Memory trainer er et sjovt, udfordrende, let tilgængeligt aktivitetslegetøj, hvor der er uendelige timers aktivering i. Helt konkret består legetøjet af to dele, en knap og en maskine. Selve maskinen er lavet af robust plastik og har en skridsikker bund. Maskinen har en beholder, hvori man skal putte maden/godbidderne. Denne beholder roterer, når hunden trykker på knappen. Hullet, hvor godbidderne kommer ud kan justeres så mængden af mad, der kommer ud, kan reguleres. Knappen er også lavet af massivt materiale, der ikke lige går i stykker. Materialevalget gør, at man kan lade hunden prøve sig frem, uden at være bange for, at den ødelægger legetøjet. Der er en rækkevidde mellem knap og maskine på op til 40 m, derfor er der rig mulighed for variation i det her aktivitetsspil.

Hunden skal lære at trykke på knappen, og forstå at når den gør det, kommer der foder ud af maskinen. I starten kan man placere knappen tæt på maskinen, men senere kan man udfordre hunden ved at gemme knappen eller bare placere den længere væk. Der er også sugekopper med, så man kan placere knappen på ting eller lodrette flader og dermed øge sværhedsgraden ved at gemme knappen i højden.

Der er ikke meget oprydning efter dette aktivitetsspil, hvilket kan være en stor fordel.

Ulemper kan være at maskinen er dyr i anskaffelse, men det gør måske ikke så meget, når man tænker på at det ikke er et spil der bare kan ”regnes ud” af hunden. For spillet kan altid sættes op på en ny måde, derfor ville hunden altid skulle bruge hovedet for at få sin mad i memory traineren. Derudover kan det også være en god måde at sænke spise hastigheden lidt for hunde, der spiser alt for hurtigt.

En anden ulempe er at der skal slukkes og tændes for både knap og maskine hvergang man har brugt det, for der bruges batterier til memory traineren, og det er 3 x AAA Micro og 4 x C batterier. C batterierne er ikke i alle dagligvare butikker og kan godt være ret dyre.

Læs mere om maskinen her eller her

Find også Vores Hund her: