Nina Ottosen
Dog Brick

Forberedelses til – 2- 3 minutter

Kapacitet – minimum 12 godbidder, men det kan sagtens rumme mere.

Nina Ottoson har lavet en masse aktivitetsspil, der varier i sværhedsgraden. Det er aktivitetsspil, der kan købes i forskellige butikker eller på nettet. Dog Brick er et sjovt spil, hvor der er hele to elementer i, der er både nogle brikker, der skal løftes op, og nogle brikker, der skal skubbes. I kødbensbrikkerne, der skal løftes op, er der huller i, så hunden lettere kan lugte maden, og på den måde bevare motivationen. Spillet kan sagtens spilles af hunden selv. Det vil sige, det er ikke noget i behøver at lave sammen, og dermed kan du aktivere din hund, uden du nødvendigvis behøver aktivt at være med. Det kan nogle gange være en fordel at have nogle aktiviteter, hunden kan sættes i gang med, så den kan blive aktiveret lidt uden man nødvendigvis behøver at være med.

De fire kødbensbrikker kan godt være lidt svære for små hunde at løfte, men så kan man binde en snor igennem det lille hul, og på den måde har hunden et lille håndtag, der gør det letter og sjovere, fordi der er succes.

Der er en smule oprydning ved spillet, da de fire kødbensbrikker, der kan løftes op, skal samles op, og de kan godt blive kastet lidt væk, så de kan gemme sig under sofaen eller andre steder. Der er dog den ulempe ved dette spil, og det er at det har en glat bund og derfor kan skøjte lidt rundt på gulvet, hvis der er trægulv. Dette kan dog løses ved at købe nogle skridsikre gummidutter i et byggemarked, eller stille spillet på en dørmåtte.

Derudover kan spillet også larme lidt, hvis hunden er lidt hård ved det, men der er til gengæld lavet af hårdt plastik som kan holde til en lidt hård behandling.

Find også Vores Hund her: