Sirius - Tora

Forberedelse – 1-2 minutter

Kapacitet – en hel portion mad.

Tora fra Sirius er et håndlavet aktivitetslegetøj, der er lavet af ubehandlet træ og natur garvet leder. Det er et aktivitetslegetøj, der er ret flot i modsætning til de fleste andre stykker legetøj, der er på markedet. Derfor gør det ikke så meget, hvis legetøjet ligger og flyder. Legetøjet er nemt at fylde, da man bare tager et af de hånddrejet trælåg af, ved at folde lederstroppen op.
Det er velegnet til lejlighed, da det ikke larmer særlig meget, som mange af de tilsvarende modeller der findes på markedet.
Legetøjet Tora er let at regne ud for hunden, da det bare skal skubbes rundt. Men det kan blive svært, hvis hunden får tippet det på højkant. Sværhedsgraden er ret lav, da der er store huller, og mange af dem. Men det er til gengæld ikke et stykke legetøj, der taber stimuleringsværdien, da hunden altid ville skulle bruge tid på at få maden ud, også selvom hunden har ”regnet” Tora ud.
De fleste hunde vil elske lugten af leder, og derfor ”tænde” mere på dette aktiveringslegetøj end de andre lavet af plastik. Da det er naturmaterialer, og noget der er lækkert for hunden, er det en god ide at have opsyn med hunden, når den leger med Tora.
 

Find også Vores Hund her: