Kong spin-it

Forberedelsestid – 3-5 minutter

Kapacitet – fås i to størrelserr, den til stor hund kan f.eks. sagtens rumme en fuldvoksens hunds dagsration af mad.

Dette legetøj minder lige om aktivitetsbolde, men det er gjort en lille smule sværere. Ude for enden af der, hvor man propper godbidderne ind, sidder der to blå endestykker. Disse endestykker kan dreje uafhængigt af midterstykket. Det gør, at hunden skal være ret skarp på, hvilke stykke af aktivitetslegetøjet hunden skubber til for at få godbidderne ud. Hvis det kun er endestykkerne som drejer, så drejer midterstykket ikke, og det er midterstykket som skal dreje, for at gå godbidderne ud. Samtidig er hullet i legetøjet lavet ret lille, så der kan kun komme en godbid ud af gangen. Alt efter hvor meget du fylder legetøjet op, så skal hunden arbejdere hårdere for at få den ud, når der er færre godbidder i.

Legetøjet er lavet i stærk plastik, hvilket gør, at den kan rengøres (nogle hunde savler en del i begejstring over denne slags aktiviteter). Den kan godt larme lidt, men det er til at overholde.

Selvom legetøjet kan tage noget tid at gennemskue, hvordan der er godbidsgevinst hver gang, så er det uanset hvad en sjov leg for hunden, hver gang man præsenterer det.

Find også Vores Hund her: