HJEMME

Her kan du finde læsestof om alt det, der handler om livet med hund blandt hjemmets fire vægge. Her vil komme masser af inspiration til hvordan man kan få tilværelsen med hunden til at fungere så gnidningsfrit som muligt i en travl hverdag. 

Hund og Familie

Gode råd til samvær mellem hunde og børn. Hvordan lærer man alle familiens medlemmer at omgås, både to- og firbenede? Hvordan introducerer man familiens hund til den lille ny? 

Voreshund.dk VoresHund Vores hund familie børn barn familie

én eller flere hunde

Fordele og ulemper ved at have mere end en hund. Hvordan introducerer man en ny hvalp til familiens gamle hund? Hvordan griber man træning an med flere hunde? 

Aktivering i hverdagen

Masser af inspiration til god aktivering i hverdagen. Aktivitetslegetøj, øvelser og sjove lege hele familien kan være med til. Hvordan får man en glad og træt hund i en travl hverdag?

Gode Manerer indendørs

God hundeopførsel indendørs og tips til hvad man skal tage stilling til i opdragelsen af en god familiehund. Hvordan lærer man hunden at være alene hjemme? Må hunden være i møblerne? Hvordan kan man håndtere tiggeri og hvordan lærer man hunden at opføre sig pænt når der kommer gæster?  

Nyt Hjem

God hundeopførsel indendørs og tips til hvad man skal tage stilling til i opdragelsen af en god familiehund. Må hunden være i møblerne, hvordan kan man håndtere tiggeri og hvordan lærer man hunden at opføre sig pænt når der kommer gæster?  

Find også Vores Hund her: