,

Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder

529.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder er et komplet foder til voksne hunde af alle racer. Det indeholder kun naturlige ingredienser som kylling, ris og kartofler, som alle bidrager til en god fordøjelse, en sund hud og pels samt et godt humør. Foderet er glutenfrit og fri for kunstige smagsstoffer og farvestoffer. Det indeholder også vitaminer og mineraler for at sikre, at din hund får den optimale ernæring. Foderet er velegnet til alle hunde over 10 måneder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200637286959 Kategorier: ,

Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder er et lækkert og velsmagende foder til din hund. Det er det perfekte valg til hunde med følsomme maver, da det er meget letfordøjeligt. Foderet indeholder et højt indhold af kylling og økologisk ris, som er kilder til komplette aminosyreprofiler og naturlige proteiner. Denne kombination giver foderet en høj næringsværdi, som sikrer, at din hund får alle de næringsstoffer, den har brug for. Foderet er fri for gluten, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler, så det er skånsomt for din hunds mave. Sammensætningen af vitaminer og mineraler er udviklet i samarbejde med dyrlæger, så du kan være sikker på, at du fodrer din hund med det bedste. Det er et foder, der passer til alle hunderacer og aldersgrupper. Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder er et lækkert og sundt foder, som giver din hund den bedste kost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Piemonte 10 kg Hundefoder
529.00 kr.

Tilføj til kurv