, ,

Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Junior Lam og Ris 10 kg Hvalpefoder

399.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Sensible Junior Lam og Ris 10 kg Hvalpefoder er et nærende foder, der er specielt udviklet til hvalpe. Det er beriget med essentielle aminosyrer, der hjælper med at styrke hvalpens immunforsvar og hjælper med at støtte dens vækst. Foderet indeholder også havregryn, som er en god kilde til energi samt vitaminer og mineraler, der støtter hvalpens sundhed og trivsel. Foderet er letfordøjeligt og er ideelt til at give hvalpen den næring, den har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201422362383 Kategorier: , ,

Happy Dog Supreme Sensible Junior er luksuriøst hvalpefoder, som er specielt udviklet til hvalpe i alderen 2 til 12 måneder. Det er et komplet foder, som indeholder alle nødvendige næringsstoffer, der er nødvendige for at sikre, at din hvalp får det bedste start på livet. Foderet er rig på letfordøjeligt lam og ris, som sikrer, at din hvalp får en god mæthedsgrad samt en optimal fordøjelse. Det indeholder desuden de essentielle Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som er vigtige for hvalpens udvikling af hud, pels og led. Happy Dog Supreme Sensible Junior er fri for kunstige smags- og farvestoffer, så du kan være sikker på, at din hvalp får den bedste ernæring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Junior Lam og Ris 10 kg Hvalpefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Sensible Junior Lam og Ris 10 kg HvalpefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Junior Lam og Ris 10 kg Hvalpefoder
399.00 kr.

Tilføj til kurv