Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Irland 11Kg Hundefoder

449.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Sensible Irland 11Kg Hundefoder er et næringsrigt foder til din hund. Det indeholder kun de bedste økologiske ingredienser og er særligt designet til at sikre, at din hunds ernæring er af den højeste kvalitet. Foderet indeholder Omega 3-fedtsyrer, der støtter sund hud og pels, og det indeholder også vitaminer og mineraler, der bidrager til et stærkt immunforsvar. Det er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler og er særligt velegnet til hunde med følsomme maver.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200314608215 Kategori:

Happy Dog Supreme Sensible Irland er det perfekte hundefoder til at holde din hund sund og glade. Det er et måltid af høj kvalitet, som er specielt designet til at give din hund et sundt og afbalanceret kost. Det indeholder en kombination af ingredienser som kalkun, ris, majs, fiskeolie og vitaminer til at give din hund det bedste af det bedste. Det er letfordøjeligt og hjælper med at holde din hunds mavefunktioner og fordøjelse sund. Det indeholder også et stort udvalg af antioxidanter, som hjælper med at styrke din hunds immunforsvar. Happy Dog Supreme Sensible Irland er et foder, som din hund vil nyde og få stor glæde af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Irland 11Kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Sensible Irland 11Kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Sensible Irland 11Kg Hundefoder
449.00 kr.

Tilføj til kurv