Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg Hundefoder

175.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg Hundefoder er et premiumfoder specielt udviklet til ældre hunde. Foderet er fyldt med nærende proteiner og et højt indhold af vitaminer og mineraler, som støtter ældre hundes immunforsvar, styrker muskler og led og fremmer mavetarmfunktionen. Foderet er lavet af førsteklasses ingredienser, som alle er naturligt fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Det er i form af små bitte kugler for at lette tandbørstning og lette optagelsen af næringsstoffer. Happy Dog Supreme Mini Senior er den perfekte måde at give ældre hunde det, de har brug for!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201927782989 Kategori:

Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg hundefoder er lavet specielt til ældre hunde. Det er et lækkert og velsmagende foder, der hjælper ældre hunde med at holde sig sunde og raske. Det indeholder ingredienser som kalkun, ærter og ærtefibre, der er rige på næringsstoffer som vitaminer og mineraler, der støtter ældre hundes sundhed. Det indeholder også L-Carnitin, der hjælper med at holde hundens metabolisme sund og stærk. Det er også beriget med glucosamin, der er bevist at øge mobilitet og bevare ledfunktioner. Happy Dog Supreme Mini Senior er et fuldfoder, der er let fordøjeligt og lækkert at spise. Det er let at variere diæten med andre produkter fra Happy Dog Supreme-serien, såsom tørfoder, snacks, vådfoder og delikate tilskud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Senior 4 kg Hundefoder
175.00 kr.

Tilføj til kurv