Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg Hundefoder

175.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg Hundefoder er et lækkert og næringsrigt foder til små hunde og katte. Det er et komplet og afbalanceret foder, der er beriget med vitaminer og mineraler for at opretholde sundheden i dit kæledyrs helbred. Det har et lavt fedtindhold og er specielt designet til små hunde, der har brug for et mindre kalorieindhold. Foderet indeholder en bred vifte af ingredienser, der tilbyder en nærende og afbalanceret måltid, som har et højt indhold af kød, så det er let for din hund at fordøje.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201659580934 Kategori:

Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg hundefoder er det perfekte foder til de små hunderacer. Det er specielt formuleret til små hunderacer for at give dem de rigtige mængder af næringsstoffer som de har brug for. Det indeholder en unik kombination af kød og grøntsager, som er rige på vitale næringsstoffer og som hjælper med at styrke hundens immunforsvar. Det indeholder også omega-3 og -6 fedtsyrer, som er vigtige for at opretholde hundens hud og pels. Foderet indeholder også kostfibre, som hjælper med at holde hundens mavefunktioner afbalanceret. Det er et lavere fedtindhold end mange andre fodersorter, og det er velegnet til hunde med tendens til overvægt. Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg hundefoder er det perfekte foder til de små hunderacer, som har brug for næringsstoffer og vigtige vitaminer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Light Low Fat 4 kg Hundefoder
175.00 kr.

Tilføj til kurv