Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg Hundefoder

175.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg Hundefoder er et komplet foder til voksne miniature hunde. Det er specielt sammensat for at imødekomme de særlige behov hos små racer. Foderet indeholder højkvalitets ingredienser, herunder kylling og ris, som giver hunden en sund kost og rigelige mængder energi. Den har også en innovativ tilsætning af kæledyrsylte, som støtter fordøjelsen og øger appetitten. Foderet er fri for tilsætningsstoffer og kunstige smags- og farvestoffer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201492367915 Kategori:

Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg hundefoder er et ernæringsmæssigt komplet foder specielt udviklet til små hunderacer. Det er en komplet og balanceret sammensætning af ingredienser, der giver alle de nødvendige vitaminer, mineraler og sporstoffer, som din hund har brug for. Foderet er rig på kød, fisk, æg og vegetabilske ingredienser, der sikrer en alsidig ernæring. Foderet indeholder også tilsætningsstoffer som krillolie, som er rig på omega-3 og -6 fedtsyrer, der hjælper med at holde din hunds pels og hud sund. Det er et letfordøjeligt foder, der er beriget med kostfibre, som hjælper med at forbedre fordøjelsen. Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg hundefoder giver din hund optimal ernæring, og det er et godt valg til de små racer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Mini Adult 4 kg Hundefoder
175.00 kr.

Tilføj til kurv