Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Senior 12 kg Hundefoder

399.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Fit & Vital Senior 12 kg Hundefoder er et velsmagende og nærende foder, specielt udviklet til ældre hunde. Foderet indeholder en unik kombination af højkvalitets proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler, der hjælper din hund med at bevare sundhed og vitalitet. Foderet er tilsat vitalstoffer, der støtter ældre hundes øget behov for støtte til led og knogler. Foderet er fri for kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsstoffer og indeholder en optimal balance af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som støtter hundens immunforsvar. Alt sammen skabt med én mission: at give din ældre hund det bedste.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201689022677 Kategori:

Happy Dog Supreme Fit & Vital Senior 12 kg hundefoder er et fantastisk foder til din senior hund. Det er specielt udviklet til ældre hunde, som har brug for ekstra fodring for at styrke deres sundhed og energi. Foderet har et højt indhold af proteiner, der holder hunden mæt og støtter musklerne. Den indeholder også et højt indhold af sunde fedtstoffer, der støtter hundens hjertefunktion og sørger for at huden og pelsen forbliver smuk. Foderet indeholder også en bred vifte af vitaminer og mineraler, der støtter hundens immunforsvar og styrker knoglerne. Det er også tilsat økologisk tørret laks, som er rig på essentielle omega-3 fedtsyrer. Happy Dog Supreme Fit & Vital Senior 12 kg hundefoder er det perfekte valg til din senior hund!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Senior 12 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme fit & vital Senior 12 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Senior 12 kg Hundefoder
399.00 kr.

Tilføj til kurv