, ,

Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy, 10kg

369.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy er et fuldfoder fra Happy Dog, som er specielt formuleret til hvalpe, der er mellem 8 og 16 uger gamle. Foderet er rig på alle de næringsstoffer, som hvalpe har brug for at vokse og udvikle sig ordentligt, og det indeholder højkvalitets animalske proteiner og andre ingredienser, som sikrer, at hvalpen får tilstrækkeligt energi og ernæring. Foderet er letfordøjeligt og skånsomt for hvalpens mave, samtidig med at det styrker dens immunforsvar og støtter udviklingen af et stærkt skelet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201722703921 Kategorier: , ,

Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy er et utroligt kvalitetsfoder til hvalpe. Det er specielt udviklet til hvalpe i alderen 8-24 uger og er lavet med økologiske ingredienser, der er kendt for at støtte en sund vækst og udvikling. Foderet er rig på omega-3-fedtsyrer, som støtter hvalpens immunforsvar og hjælper med at opretholde en sund hud og pels. Foderet er desuden beriget med kalcium og vitaminer, som støtter knogleudviklingen. Foderet er letfordøjeligt, så det kan nemt optages af kroppen, og det indeholder desuden prebiotika, der støtter tarmfloraen. Foderet indeholder heller ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, som kan være skadeligt for hvalpen. Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy er et førsteklasses foder, der giver hvalpen et godt og sundt start på livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy, 10kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy, 10kgHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme Fit & Vital Puppy, 10kg
369.00 kr.

Tilføj til kurv