Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Light 12 kg Hundefoder

399.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog & Cat Supreme Fit & Vital Light 12 kg hundefoder er et komplet, nærende, energibesparende foder, der er specielt tilpasset til overvægtige hunde. Det har et lavere kalorieindhold end almindelig foder, og indeholder ingredienser, der støtter den metaboliske balance og støtter hundens sundhed. Foderet er rig på antioxidanter, som støtter immunforsvaret, og mættede fedtsyrer, som støtter hud og pels. Det er også beriget med mineraler, vitaminer og taurin, der støtter et sundt hjerte og fordøjelsessystem. Foderet er ideelt til hunde, der har brug for et kaloriereduceret foder, der støtter deres metaboliske balance, samtidig med at de får næringsstofferne, de har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201285374368 Kategori:

Happy Dog & Cat Supreme Fit & Vital Light 12 kg Hundefoder er et højkvalitetsfoder, der er specielt formuleret til at give hunde med tendens til overvægt og fedme den nødvendige næring. Det er rig på proteiner og let på fedtstoffer, hvilket gør det til et ideelt foder til hunde, der gerne vil holde sig trimme. Det har et lavt energiforbrug, der giver hunden alle de næringsstoffer den har brug for, uden at du skal bekymre dig om at overfodre den. Det er også beriget med vitaminer og mineraler, der styrker hundens immunforsvar og hjælper med at holde den sund. Det er lavet af de bedste ingredienser og er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer og smagsstoffer. Det er det perfekte foder til hunde, der gerne vil holde sig sunde og trimme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Light 12 kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme fit & vital Light 12 kg HundefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Light 12 kg Hundefoder
399.00 kr.

Tilføj til kurv