, ,

Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Junior 10 kg Hvalpefoder

369.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Supreme Fit & Vital Junior 10 kg Hvalpefoder er det perfekte foder til hundehvalpe. Det er specielt sammensat med vigtige næringsstoffer og vitaminer og har en blanding af frisk kød, frugt og grøntsager. Det er beriget med taurin og omega-3 fedtsyrer for at støtte et sundt hjerte og hjerneudvikling. Hundehvalpen får også alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for at vokse og udvikle sig. Foderet har et højt indhold af protein og er letfordøjeligt, så din hundehvalp får det bedste ud af sin føde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200784350478 Kategorier: , ,

Happy Dog Supreme Fit & Vital Junior 10 kg er et fantastisk hvalpefoder, som er designet til at sikre, at din hunds sundhed og velvære er i topform. Det er beriget med alle de nødvendige næringsstoffer, der er nødvendige for at give hvalpene en god start på livet. Foderet indeholder højkvalitets proteiner og fedtstoffer, som er afgørende for at opbygge en korrekt og sund muskelmasse, samt et højt indhold af vitaminer og mineraler, som sikrer et godt immunforsvar. Foderet er beriget med sikker, naturlige komponenter og urter, som er nødvendige for at sikre en god fordøjelse. Happy Dog Supreme Fit & Vital Junior 10 kg er specielt designet til at understøtte hvalpenes unikke behov og giver dem en god start på livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Junior 10 kg Hvalpefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Supreme fit & vital Junior 10 kg HvalpefoderHappy dog og Cat – Happy Dog Supreme fit & vital Junior 10 kg Hvalpefoder
369.00 kr.

Tilføj til kurv