Happy dog og Cat – Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder 4 kg.

209.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder er et perfekt valg til din lille hund. Det er en ultraletvægtsfoder, som er specielt designet til at møde de særlige krav fra små hunde. Det er blevet sammensat med de fineste ingredienser, der tilbyder din hund alle de næringsstoffer, den har brug for. Foderet er uden kunstige smags- og farvestoffer, kunstige konserveringsmidler og glutenfri. Det er et godt valg til lille hunde og derfor er det kommet i en 4 kg. pose.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200277337467 Kategori:

Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder er et sundt og velsmagende foder til små hunde. Det er et komplet og afbalanceret foder, der er specielt udviklet til de særlige behov hos små hunde. Foderet er beriget med er dejlige, friske ingredienser som kylling, laks og grøntsager, der giver hunden en optimal ernæring. Derudover er Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder beriget med alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som hunden har brug for til et godt helbred. Foderet er uden tilsatte kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, og det er letfordøjeligt og absorberes godt af hundens krop. Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder kommer i et 4 kg. pakke, der er nem at opbevare. Med dette foder kan du give din hund en sund og velsmagende ernæring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder 4 kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder 4 kg.Happy dog og Cat – Happy Dog Mini Sensible Toscana hundefoder 4 kg.
209.00 kr.

Tilføj til kurv