,

Happy dog og Cat – Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg Killingefoder

209.00 kr.

& gratis fragt

Happy Dog og Cat Happy Cat Junior Fjerkræ 4kg Killingefoder er et komplet og balanceret tørfoder lavet specielt til killinger. Det er en rig og næringsrig kostformel, der er fyldt med proteiner og essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for at støtte sund udvikling af din killing og give den den energi, den har brug for til at vokse sig stærk. Foderformlen er beriget med letfordøjeligt fjerkræ, L-Carnitin og Omega-3 fedtsyrer til at øge muskelvæksten, fordøjelsessystemet og immunsystemet. Foderet er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og er velegnet til alle killinger fra 3 måneder og op til 12 måneder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201275783266 Kategorier: ,

Happy Dog og Cat – Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg Killingefoder er et supernærende og smagfuldt foder til killinger. Det er specielt formuleret til at imødekomme de unikke behov hos killinger og er rig på alle de nødvendige næringsstoffer, de har brug for at vokse stærkere og sundere. Foderet indeholder et højt indhold af proteiner fra frisk kylling og fjerkræ samt en unik kombination af fedtsyrer, der hjælper med at opretholde en sund hud og pels. Det er også beriget med forskellige vitaminer og mineraler og indeholder naturlige antioxidanter, der støtter et stærkt immunforsvar. Foderet er letfordøjeligt og bidrager til en sund fordøjelse. Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg Killingefoder er det perfekte valg til at give killinger den næring og ernæring, de har brug for at vokse stærke og sunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy dog og Cat – Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg Killingefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Happy dog og Cat - Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg KillingefoderHappy dog og Cat – Happy Cat Junior Fjerkræ 4 kg Killingefoder
209.00 kr.

Tilføj til kurv