Grundtræning: Slip – del 3

Hej alle sammen!

Så er vi kommet til del 3 af vores tema ”Grundtræning”, og i dag skal det omhandle om at lære sin hund at slippe noget meget attraktivt på kommando.

Alle har prøvet at ens hund har fået fat i noget, som den synes er MEGET attraktivt at løbe rundt med, og den ingen intention har om at aflevere det tilbage. Dels kan man føle sig komplet åndssvag over, at man i ramme alvor mener, at hunden skal aflevere genstanden tilbage, imens hunden har det største fest, for den tror, at I leger. Du jagter hunden, og hunden løber lidt væk hele tiden. Dels kan det også være, at hunden har fat i noget som kan være farligt, for det den har i munden kan være noget skarpt, noget giftigt etc.

DSG; Dansksvenskgårdhund; dansksvenskgaardhund

Man bliver derfor nødt til at træne, at hunde skal kunne aflevere noget af høj værdi til dig uden problemer. Men hvordan gør man lige det? Det har vi forsøgt at vise en fremgangsmåde på. Du kan læse nærmere om det HER eller se videoen HER.

Held og lykke og god træningslyst!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu