Grundtræning: Potetarget – del 4

Hej alle sammen!

Så er vi kommet til del 4 af vores tema ”Grundtræning”, og i dag skal det omhandle potetarget.

Potetarget er en øvelse, som der kan bruges til rigtig mange ting – indlæring af forskellige øvelser, selvtillidsstyrkende, indlæring af shaping etc.

Potetarget går ud på, at hunden lærer, at den skal placere sin for- eller bagpoter på target, uanset hvor target befinder sig ift. til ens selv. Hvis du placerer target på din venstre side, så skal hunden stille sine for- eller bagpoter på target, og hvis du placerer target 10 meter fra din, så skal din hund løbe derud og stille sig på target. Du kan se flere forskellige klip HER, HER og HER,hvor vi illustrerer hvad potetarget kan bruges til ift. indlæring af øvelser.

Bordercollie; bluemerle; tricolour; Australian shepard; hvalp; hundivejle

Hvis du gerne vil i gang med indlæring af potetarget, så kan du læse denne artikel HER, hvor vi beskriver indlæringen trin-for-trin og se denne video HER, hvor vi illustrerer det. Selvom vi tager udgangspunkt i potetarget med forbenene, så kan man sagtens bruge samme fremgangsmåde, når det gælder bagbenene.

Se nærmere omkring target træning HER, og du kan også læse og se nærmere omkring snudetarget HER.

Held og lykke og god træningslyst!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu