Gode gåture: Gode gåtursruter med din hund – del 3

Hej alle sammen

Så er vi nået til tredje og sidste del af temaet “Gode gåture“. Første del kan du læse HER og anden del kan du læse HER.

I dag er der en gennemgang af gode gåturssteder i og omkring Aarhus, samt Hobro. Med tiden vil det kartotek bliver udvidet som vi får besøgt forskellige steder i Danmark. Vi modtager altid gerne input og forslag til gode steder at besøge.

Noget af det, som der holdes udkig efter i forhold til gode gåturssteder er bland andet: 

  • Selve naturen – er der skov, strand, enge eller vilde dyr, som man skal tage hensyn til? 
  • Er der trafikerede veje i nærheden (Hvis man må have sin hund løs – husk at følge gældende lovgivning)?
  • Møder man andre mennesker, hunde, løbere, cyklister osv. på gåturen?
  • Er der sjove redskaber og genstande som kan blive brugt som leg, træning og aktivering på gåturen?

Og mange andre ting! Tryk HER for at komme ind til vores kartotek af gåtursruter.

Alt efter ens hund, præferencer og humøret på dagen, så er det oftest godt at have lidt forskellige steder at vælge imellem.

Vi henstiller selvfølgelig altid til, at man viser hensyn overfor gående, løbere, naturvildt, andre hunde etc. og følger lovgivningen.

Husk nu, at det IKKE er god stil at lade sin hund fare hen til andre mennesker, hunde etc., medmindre man udtrykkeligt har fået tilladelse til, at det må ens hund gerne. 

Jo mere hensyn man selv viser, desto større er chancen for andre også viser hensyn.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur labrador border collie vand stand

Vi håber, at du kan bruge vores kartotek over gåturssteder til noget, og du kan få inspiration til nye steder at gå med din hund. Vi elsker ihvertfald selv, når vi kan finde nye steder at introducere ens hund for – hunde kan også godt blive trætte af altid at gå de samme steder, med de samme dufte. Hvis du ofte tager din hund med nye steder, så vil den også altid forbinde gåturene med noget ekstra sjovt og spændende. Desto flere sjove og positive oplevelser, som du kan skabe med din hund, desto bedre vil jeres relation også blive.

 

 

Næste emne her på bloggen bliver tricks og indlæring af disse. Det bliver rigtig godt, da der bland andet vil være information om, hvorfor trickstræning er godt, lidt instruktionsvideoer til indlæring af forskellige tricks og meget mere. Hold øje med bloggen, da det vil blive offentliggjort her.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com

Luk menu