Gode gåture: Opdatering af gode gåturssteder med din hund – Del 5

Hej alle sammen!

Så er vi tilbage fra sommerferie, og vi er klar til at genoptage blogoplæggene her på bloggen. Dugfrisk fra sommerferiens mange gåture har vi en helt bunke med anmeldelser af gåturssteder over hele Jylland. Der er bland andet kommet nye områder, så som:

Shetlandsheepdog; sheltie; tricolour; border; bordercollie; bluemerle; skovmedhund; hundivejle; hundisønderskoven; træningmedhund; voreshund.dk. voreshund; hyrdehund; hyrdehunde; klogehunde

Så har vi også udvidet de allerede eksisterende områder, så som Hobro og Aarhus.  Dette blogindlæg er nummer fem i rækken af vores tema ”Gode gåture”. Læs de forrige blogoplæg her:

Del 1 – Gode gåture: Dogparkour på gåturen – del 1

Del 2 – Gode gåture: Aktivering på gåturen – del 2

Del 3 – Gode gåtursruter med din hund – del 3

Del 4 – Gode gåture: Opdatering af gode gåturssteder med din hund – Del 4

pindeleg; voreshund.dk; voreshund; lab; labrador; bl.hund; gullab
Voreshund, hvalp, nythjem, få hvalpen hjem, labrador blanding

Husk altid at udvis hensyn til andre brugere af disse fantastiske naturområder, og hvis du er i tvivl omkring, hvad reglerne er for at bevæge sig i naturen med sin hund, så kan du læse mere HER.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu