Gode gåture: Opdatering af gode gåturssteder med din hund – Del 4

Hej alle sammen!

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur labrador border collie vand stand

 

Som du måske ved, så har vi et kartotek af områder, hvor du kan gå ture med din hund. Disse områder anbefaler vi ud fra et system, og vi giver tips og inspiration til, hvad man skal være opmærksom på, når man går det pågældende sted.

Tanken bag dette kartotek var, at vi selv tit selv har manglet inspiration til nye gåturssteder, som man ikke har gået med sin hund før.

Siden sidst, så har  vi opdateret vores kartotek med nye gåturssteder. Vi har bland andet uploadet en del nye steder i Aarhus, så som:

Eller i trekantsområdet:

 Men også enkelte steder i Sønderjylland, så som:

Og så har vi opdateret anmeldelserne i Hobro:

Udover at nyde den flotte natur, så kunne det være en god ide at træne med sin hund på sådan en tur. Det kan bland andet være:

  • Indkald; dette har vi lavet en video-guide til HER ligesom vi har skrevet en artikel til det HER.
  • Kontakt med din hund i forstyrrende miljøer; det har vi skrevet en artikel om HER, men vi giver også et bud på gode kontaktøvelser HER, HER og HER.
  • Søgeleg: Her skal din hund bruge sin næse og finde godbidder gemt rundt omkring. Se videoen HER og artiklen kan læses HER.
  • Dogparkour; det er med til at træne din hunds kropsfornemmelse og muskulatur. Se vores video til forskellige øvelser HER og læs vores artikel til dogparkour HER.

Vi håber, at I kan bruge disse guider, og I må meget gerne tagge os @Voreshunddk eller hashtagget #Voreshunddk på de sociale medier, hvis I er en af disse steder.

Schependoes, Breton, Border Collie, BC, Bluemerle, hunde på tur, hundevenner

Vi henstiller selvfølgelig altid til, at man udviser hensyn og opfører sig respektfuldt over for naturen, sin hund og andre som færdes i naturen. Er du nysgerrig efter, hvad reglerne er, så har vi lavet en god oversigt og guide over det. Læs det HER.

Hav nogle gode gåture med din hund!

Luk menu