Gode gåture: Dogparkour på gåturen – del 1

Hej alle sammen 

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning Breton venterjakke

I dag starter vores føljeton omkring ”Gode gåture”. Dette er del 1, og det omhandler Dogparkour.

Ligesom forrige føljeton, så vil emnet ”Gode gåture” have tre indlæg, hvorefter vi bevæger os videre til et nyt tema.

Tilbage til ”Gode gåture” og dagens tema: Dogparkour!

Dogparkour er et udtryk lånt fra begrebet ”Parkour”, hvor mennesker laver vilde (film)stunts ude i offentligheden. Ved Dogparkour er formålet ikke at lave vilde filmstunts, men derimod at anvende materialer, faciliteter og hvad der ellers er til rådighed i naturen, offentligheden og samfundet til dogparkour. Hovedformålet er selvfølgelig at have det sjovt med din hund ude på gåturen, men en af sidegevinsterne er, at din hund bliver mere kropsbevidst samt får fornemmelsen af, hvor den sætter sine poter, får styrket sin muskulatur og samtidig øget opmærksomhed på dig, da du gør gåturen sjovere.

Tryk HER for at komme ind til vores side omkring ”Dogparkour”.

Ideen bag ”Dogparkour” er at give din hund masser af selvtillid, træne dens balance og dens fornemmelse for, hvor den sætter sine poter. I videoen, hvor forskellige hunde viser dogparkour-tricks, kan du få inspiration til, hvordan du kan udnytte forskellige miljøer, genstande og lignende på din gåtur til at træne din hund, give den selvtillid og hygger jer sammen.

 

God læselyst!

 

Senere hen vil vi vende tilbage til et tidligere tema med nye indlæg, som vil blive en forlængelse af de allerede skrevne indlæg. Derfor er det en god ide at holde øje med bloggen løbende, så du kan se, hvornår der kommer nye indlæg til de forskellige temaer.

 

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu