Kurser

Gennem voreshund.dk kan man booke forskellige kurser. Dette er både onlinekurser, men man kan også leje Zara ud til fysiske kurser eller booke enetimer. 

Kontakt på zara.berta@gmail.com

online sparring

Enetimer kan normalt være en dyr fornøjelse, og kræver at man kan være på det geografiske samme sted på samme tidspunkt, derfor kan du købe online sparring ved Zara. På denne måde kan du hjemme ved dig selv og når det passer dig filme jeres problem. Så sidder du fast i et trick, eller kan du ikke forstå hvorfor din hund agerer på en bestemt måde, i en bestemt situation. Ja har du kort sagt brug for et andet sæt øjne og noget sparring til en konkret problemstilling. Så tilbyder Zara at være din online sparringspartner. Det fungerer ved, at du fremsender et kort videoklip af situationen eller øvelsen, hvorefter du vil modtage fyldig skriftlig feedback.

Feedback til en video af maks. 5 minutters varighed pris 100 kr.

3 gange feedback af 3 videoer af maks. 5 minutters varighed intro pris 250 kr.

Alle hunde er forskellige og det er dig der er eksperten i din hund, men nogle gange kan det være rat med inputs. Zara er af den filosofi at der ikke findes en vej til målet, men der bliver taget udgangspunkt i ejer og hund.

Fysiske kurser hos Zara

Zara tager gerne rundt og laver kurser i forskellige emner, kontakt hende på zara.berta@gmail.com. 

Ideer til kurser kunne være: kursus i impulskontrol, trickkursus, ro på træningspladsen, rally, unghunde, hvalpe, forstyrrelsestræning m.m.

enetimer

Nogen gange kan det være rart med en enetime, hvor man har 100% fokus for en lige så engageret sparringspartner. Zara tilbyder enetimer i forskellige emner i Aarhus området. 

kontakt hende på zara.berta@gmail.com

Find også Vores Hund her: