Foder: Hundens fordøjelsessystem – del 1

Hej alle sammen!

For mange er valg af foder, godbidder og gnaveben en jungle, når man skal vælge det. Alle vil jo allerhelst give sin hund det allerbedste, så den ikke mangler nok og er dækket tilstrækkeligt ind ift. dens behov. Problemet er, at det er måske de færreste som ved noget om hundens behov, fordøjelsessystem, og hvad man skal kigge efter i indholdsfortegnelsen på hundefoderet.

Det har vi forsøgt at gøre noget ved, da vi i dag starter temaet ”Foder”, hvor vi i dag vil gennemgå hundens fordøjelsessystem. De kommende søndage vil vi herefter gennemgå, om hunden er kødædende eller altædende samt, hvordan du læser en indholdsfortegnelse i foder.

Tryk HER, hvis du gerne vil læse omkring hundens fordøjelsessystem. Det er ret spændende ift. hvordan hunden fordøjer det mad man giver den, samt hvor hurtigt en hunds fordøjelsessystem reelt er.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så stil dem endelig til os. God læselyst!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER ogvores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu