Tilbud!

Flexi New Classic – Line/snor – Sort – Alle str., Small – 5m (Max 12kg)

80.00 kr.

& gratis fragt

Flexi New Classic Line / Snor er det perfekte valg til små hunde. Den sorte 5m lange snor er designet til at give din lille hund større frihed i aktiviteter uden for hjemmet. Den støtter hunde på op til 12kg, så den er perfekt til de mindre racer. Den er nem at justere for den perfekte pasform og med et stort udvalg af størrelser, er der en til enhver hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500330930864 Kategori:

Flexi New Classic – Line/snor – Sort – Alle størrelser, Small – 5m (Max 12kg) er den perfekte line til dig og din hund. Line/snor er lavet af et stærkt materiale, der giver en høj grad af slidstyrke og modstand. Line/snor har en reflekterende ende, der giver bedre synlighed i mørke. Det er også udstyret med et komfortabelt håndtag, der gør det nemt og bekvemt at holde. Line/snor er ideel til mindre hunde op til 12 kg og har en længde på 5 meter, så du kan give din hund frihed til at løbe og lege. Line/snor er også tilgængelig i flere farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og din hund. Prøv Flexi New Classic – Line/snor og giv din hund den bedste udendørs oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flexi New Classic – Line/snor – Sort – Alle str., Small – 5m (Max 12kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Flexi New Classic - Line/snor - Sort - Alle str., Small - 5m (Max 12kg)Flexi New Classic – Line/snor – Sort – Alle str., Small – 5m (Max 12kg)
80.00 kr.

Tilføj til kurv