Essential The Beginning Large Breed – 10 kg – til hvalpe (store racer)

699.00 kr.

& gratis fragt

Essential The Beginning Large Breed er et komplet hundefoder, specielt tilpasset store hvalpe. Foderet er rig på proteiner og omega-3 fedtsyrer, som støtter hvalpenes vækst og udvikling. Det er også beriget med vitaminer og mineraler for at sikre, at hvalpen får en sund og velafbalanceret kost. Foderet er letfordøjeligt og lavet af høj kvalitet ingredienser, som sikrer, at hvalpens tarmsystem fungerer optimalt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500450199875 Kategori:

Essential The Beginning Large Breed – 10 kg – er et fremragende foder til hvalpe af store hunderacer. Det er et komplet foder, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hvalpene har brug for for at få en god start på livet. Foderet indeholder letfordøjelige ingredienser, der hjælper med at styrke hvalpens immunforsvar og samtidig støtte dens korrekte skeletudvikling. Det er beriget med vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke hvalpens muskelmasse, og det indeholder også forskellige kilder til animalsk protein, der støtter hvalpens immunforsvar. Foderet indeholder også tilsatte Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der støtter hvalpens sundhed og velvære. Det er et optimalt foder, der er specielt skabt til at give hvalpe af store hunderacer den næring, de har brug for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essential The Beginning Large Breed – 10 kg – til hvalpe (store racer)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Essential The Beginning Large Breed - 10 kg - hvalpe af stor raceEssential The Beginning Large Breed – 10 kg – til hvalpe (store racer)
699.00 kr.

Tilføj til kurv