Tilbud!

Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Tun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder

10.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med Tun er et nærende vådfoder til din hund. Det er lavet af velsmagende tun og kvalitetskomponenter, som er rige på næringsstoffer og vitaminer for at sikre din hunds sundhed. Foderet indeholder også olier og fibre for at holde maven afbalanceret og huden glat. Den kommer i 85gr på danish pouches, som er praktiske og lette at håndtere. Foderet er letfordøjeligt og hjælper din hund med at opnå en god balance mellem energi og ernæring.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200962215971 Kategori:

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med Tun er vådfoder til hunde der er lavet af udvalgte ingredienser. Foderet giver en komplet og balanceret ernæring til din hund. Foderet er fyldt med højkvalitets proteiner og naturlige ingredienser, der er afstemt til at give din hund den bedste ernæring, som naturen har at tilbyde. Foderet er lavet af kun de bedste råvarer og indeholder ikke kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, sukker eller korn.

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med Tun er et letfordøjeligt og lækkert måltid, der er lavet med frisk tun og er fyldt med smagsfulde og ernæringsrige ingredienser. Det er en let og saftig måltid, der er ideelt til at give din hund de nødvendige næringsstoffer, de har brug for. Foderet er let at fordøje og absorberes let. Pouch-pakken gør det nemt at dele portionerne, og gør det også nemmere at bære dem med.

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med Tun er den perfekte måde at give din hund en sund og næringsrig kost. Foderet er lavet af kvalitetsråvarer og er et godt valg for enhver hundeejer, der ønsker at give deres hund den bedst mulige ernæringsmæssige mulighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Tun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Wellness CORE Tender Cuts med Tun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoderEldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Tun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder
10.00 kr.

Tilføj til kurv